Τμήμα Οικονομικών ΕπιστημώνΠανεπιστημιούπολη Σερρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ (ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2023)

Αγαπητοί φοιτητές χαίρετε.

Εκ μέρους της γραμματείας του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, θέλουμε να σας συγχαρούμε για την επιτυχία σας και να σας ενημερώσουμε για τη συνέχεια της διαδικασίας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Το πιο σημαντικό είναι, όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη, να ολοκληρώσετε την ηλεκτρονική σας εγγραφή στην εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας https://eregister.it.minedu.gov.gr/

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 8 Σεπτεμβρίου 2023

Στη συνέχεια θα εκτυπώσετε την αίτηση από την εφαρμογή και θα την προσκομίσετε στη Γραμματεία του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά τα οποία ζητάει το τμήμα προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση σας και να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.

Κατόπιν και αφού καταχωρηθούν τα στοιχεία σας από τη Γραμματεία του Τμήματος, θα σας σταλούν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει στην πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας, οδηγίες για την ενεργοποίηση των κωδικών προκειμένου να έχετε πρόσβαση στις Ακαδημαϊκές Υπηρεσίες τόσο του Ιδρύματος όσο και των συνεργαζόμενων Υπηρεσιών. Επιπλέον θα σας αποσταλούν και οδηγίες για τις σπουδές σας καθώς επίσης και οδηγίες για παραλαβή βεβαίωσης σπουδών και την έκδοση φοιτητικής ταυτότητας (ΠΑΣΟ).

Τα μαθήματα θα αρχίσουν 2 Οκτωβρίου 2023. Το πρόγραμμα καθώς επίσης και οδηγίες για την έναρξη του εξαμήνου θα αναρτηθούν μετά τις 25 Σεπτεμβρίου, στην ιστοσελίδα του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών http://es.ihu.gr/

 

Σέρρες Σεπτέμβριος 2023

Η Γραμματεία του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΔΙΠΑΕ

Επισυναπτόμενα Δικαιολογητικά για ολοκλήρωση της εγγραφής:

1)      Δήλωση ατομικών στοιχείων (επισυνάπτεται στο email)

2)      Εκτυπωμένη την αίτηση της ηλεκτρονικής εγγραφής (από την εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας https://eregister.it.minedu.gov.gr/)

3)      Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου

4)      Μία (1) φωτογραφία

5)      Εκτύπωση του ΑΜΚΑ (από την εφαρμογή https://www.amka.gr/AMKAGR/ ) ή φωτοτυπία βιβλιαρίου υγείας ή άλλου δημοσίου εγγράφου

6)      Δήλωση συγκατάθεσης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων (επισυνάπτεται στο email)

Τα δικαιολογητικά μπορεί να αποσταλούν ταχυδρομικά (ΕΛΤΑ ή courier) στη Διεύθυνση του Τμήματος: Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΔΙΠΑΕ, Τέρμα Μαγνησίας, ΤΚ 62124 Σέρρες.

Με φυσική παρουσία μπορείτε να προσέρχεσθε στη Γραμματεία του Τμήματος από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου (ώρες 10:00 – 13:00).

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Συνημμένα:

Κορυφή σελίδας